четверг, 13 июля 2023 г.

Проект "Військовий експерт" з Андрієм Святинею та Сергієм Денисенко, прямі ефіри від 13.07.2023 року, 15.07.2023 року, 21.07.2023 року, 25.07.2023 року...

НАС НЕ СПОНСОРУЮТЬ ОЛІГАРХИ - ПІДТРИМАЙТЕ ЄСФ-ІНФОРМ


Учасники: Сергій Джердж – голова Громадської Ліги Україна-НАТО, голова Громадської ради при МЗС України, модератор; Вінета Кляйне - директор Центру інформації та документації НАТО в Україні; Карен МакТір - голова Представництва НАТО в Україні (НРУ); Аудрюс Скайстіс – президент Литовської асоціації Атлантичного договору (LATA); Григорій Перепелиця – український політолог, міжнародний конфліктолог, директор Інституту зовнішньополітичних досліджень; Павло Ґрод - президент Світового Конґресу Українців (СКУ); Сергій Янчук - Громадська Ліга Україна-НАТО; Руслана Ліннік - секретар Громадської ради при МЗС України, Перший секретар відділу співробітництва у безпековій і оборонній сферах Департаменту ЄС і НАТО  МЗС України; Ігор Жданов - керівник проекту Інформаційна оборона Фонду «Відкрита політика», міністр молоді і спорту України (2014-2019 роки). 




У Росії затримали підозрюваного у вбивстві колишнього командира субмарини "Краснодар" Станіслава Ржицького – це уродженець Сум Сергій Денисенко, який є президентом Федерації шотокан карате-до України

Про це повідомив слідчий комітет РФ у телеграм.

"У Краснодарському краї СК Росії спільно зі співробітниками МВС та ФСБ Росії затримано чоловіка 1959 року народження, якого слідство перевіряє на причетність до вбивства заступника начальника відділу з мобілізаційної роботи адміністрації міста Краснодара Станіслава Ржицького", - йдеться у повідомленні.

Згодом вони додали ім'я затриманного і відео:

"Затримано Сергія Денисенка 1959 року народження. При затриманні у нього виявлено пістолет із глушником, з якого, ймовірно, скоєно вбивство".

Пропагандисти RT уточнили, що затриманий за підозрою у вбивстві – заслужений тренер України та заслужений майстер спорту з карате-до:

"У 64-річного Сергія Денисенка – 7-й дан шотокан карате-до. Він є президентом Федерації шотокан карате-до України SKIF. Підозрюваний у вбивстві Ржицького народився у Сумах, а проживав, ймовірно, у київській Бучі".

Друзі Сергія Денисенка розповіли телеграм-каналу ВЧК-ОГПУ, що він виходець із дитбудинку у Сумах. Все життя займався карате, і з військовими його пов'язує лише служба в армії.

"Він сам добре виступав і тренував дітей та підлітків. Жив на це. Тричі був у шлюбі, від кожної жінки у нього є діти, яких він не забував. Перша родина жила в Сумах, потім він одружився з вихованкою. Колишня дружина поїхала до Росії у Краснодар. Дочка живе у Туапсі, де його й затримали. З каратисткою він мешкав в Одесі. Потім Київ. Коли розпочалася війна, асоціація призупинила свою діяльність. Віце-президент Борис Клименко поїхав до Німеччини. А Сергій, ось, після Нового року до Росії поїхав", - розповідають друзі.

"Він і зброї ніколи не тримав. Як нею користуватися не знає, служив чи в штабі, чи телефоністом", — згадує друг з рідного міста Денисенко.

Інший друг підтверджує, що Сергій Денисенко не здатний на вбивство.

  • Нагадаємо, напередодні у Росії застрелили екскомандира підводного човна "Краснодар" Станіслава Ржицького, який ймовірно причетний до удару "калібрами" по Вінниці минулого року.


Розклад програми:

Онлайн тренування кунг-фу:
понеділок;
середа;
п'ятниця
з 13-00 до 14-00 (Київ, Україна)
на каналі Tik Tok
або

Прямі трансляції (Новини, продаж акцій, сертифікатів):

понеділок;
середа;
п'ятниця
з 16-00 до 16-30 (Київ, Україна)
на каналі Tik Tok
або

Слово Боже (Тлумачення КНИГИ ЖИТТЯ – «Атлантида на березі Дніпра» Святина Андрій):
п'ятниця
з 18-00 до 18-30 (Київ, Україна)
на каналі Tik Tok
або

РЕКЛАМА

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Проект "Військовий експерт" з Андрієм Святинею. Свавілля та расова дискримінація, обмеження доступу до інформації військовому кореспонденту в Києво-Печерській Лаврі, 24.02.2024 року (Відео).

НАС НЕ СПОНСОРУЮТЬ ОЛІГАРХИ - ПІДТРИМАЙТЕ ЄСФ-ІНФОРМ DONATE PayPal (USD) ВІДЕО: Плейлист за посиланням https://youtube.com/playlist?list=PLb...